Santa Margalida hviler på Mallorca

10 km fra Can Picafort, indre ligger den lille landlige kommunen Santa Margalida, med omkring 11.500 indbyggere. Kommunen omfatter også turist Picafort også Serra de Marina og eponyme by Santa Margalida i regionen Pla de Mallorca.

Naturreservatet S'Albufera grænser støder op til Santa Margalida og giver gode betingelser for landbruget. Området er præget af talrige korn og mandel marker, grønne enge og vinmarker.

Lejligheder, bungalows og villaer tilbyder store opholdsrum, derfra kan du tage alternative ture, men også aktiv. Vandring, klatring eller cykle du kan meget vel fra Santa Margalida. Fra hovedvejen går gennem mange omkranset af palmetræer, skyggefulde veje fortsætter til landsbyen. Her er de moderne asfalterede veje smallere langs de mallorcanske huse. De slynge sig gennem landsbyen, forbi rådhuset til den centrale plads.
De lokale sidder i den lokale caféer, barer og restauranter. De diskuterer nyheder og holde begivenheden på pladsen i øjet. Margalida rolig hersker og landbrug og udforme en lang tradition.

Fordi Santa Margalida er centralt beliggende, kan du nå i et par minutter, kysten og de store turistområder.

Den smukke kirke Santa Margalida er forhøjet på en bakke. Derfra har du en vidunderlig udsigt over det omkringliggende landskab, huse og bjerge. Kirken har et klokketårn med et ur. Det blev bygget i 1232 i gotisk stil og renoveret og udvidet i det 17. og 18. århundrede. Kirken og dens smukke alter er et besøg værd.

Hver tirsdag den ugentlige marked finder sted på pladsen. Udover frisk frugt og grøntsager, er kød, pølser, ost og frisk fisk til salg. Traditionelle kunsthåndværk poster, blomster, tøj, sko, tæpper og puder fuldføre tilbuddet. Torvet er omgivet af mange træer og bænke inviterer dig til at blive hængende.