10 populære nøgen strande på Mallorca

Nøgen på ferie, derfor ikke behov for Østersøen, Frankrig og Kroatien. Hvis du ønsker at være stribefri tan på ferie, det er meget muligt, på den solrige ø Mallorca. Nedenfor vil jeg beskrive de 10 polulairste nøgen strande.

Cala Mago ligger omkring otte km fra Magaluf og tilgængelig via trapper. Udover mange naturister er også homoseksuelle som denne strand. Bugten blev berømt i 60'erne, hvor der fandt sted optagelserne af filmatisering af romanen "The Magus" af John Fowles.
Bay Grells i Palma (50 m): masser af sten og groft sand kunne være årsagerne til det lave antal besøgende. Stranden ligger i nærheden cruise port, den Dique del Oeste. Vandet er i øvrigt ikke altid klart af strømningen.
 Cala Varques syd for Porto Cristo, denne harmoniserende og naturist turister badetøj meget godt, især på grund af de to separate områder, mellem hvilke der er skarpe sten 150 meter.
Cala molto ligger kun tre kilometer fra Cala Rajada. Stranden er omkring 100 meter lang og meget stenet i steder. Nogle turister ved hvor man kan finde denne afsides sted.
Cala Mesquida Capdepera er meget populær blandt turister og lokale. Den 300 meter lange sandstrand og lavt vand er ideel til svømning, nøgen badende er bestemt ikke alene.
Es Canyeret er også kendt som Playa de Llucalcari. Den klippefyldte bugt nær Deia og krystalklart vand, men kun en lille sandstrand område.
Playa Es Caragol ligger i Santanyi. Det er en lang, hvid sandstrand. Du kører bil fyr til Ses Salines og derefter gå omkring to kilometer mod stranden.
Cala Torta Arta er ikke længere en hemmelighed. På den 150 meter lange strand, ikke kun naturist solbadning. Dwarf palmer, fyrretræer og klitter gøre turen en rigtig naturoplevelse.
Sønnen Rigtig strand er kun tolv km fra Can Picafort. Det er beliggende i en natur, og er på grund af den afsides tidligere kendt til den lokale befolkning.
Den nudist strand Es Pregons Gans er beliggende i den sydlige del af øen Mallorca, er en dejlig naturist strand. Stranden er to kilometer fra Colonia de Sant Jordi. For kendere strand Es Pregons Grans betragtes som en af ​​de smukkeste nøgen strande. Vandet er krystalklart. Dette rolige strand er uberørt uden medvirken af ​​menneskeheden og sandet er fint og hvidt. Den uberørt strand er 250 meter lang og omkring 20 til 25 meter bred.