Hemmelige steder Mallorca

Som sommeren ankommer og solen skinner på øen Mallorca, er turist invasion multipliceret befolkningen og endeløse strande og kyster af øen fyldt.
Men der er stadig hemmelige steder på Mallorca langt fra folkemængderne, kan du opdage.
Herunder er en kort liste over nogle af disse hemmelige spots.
Banyalbufar, lad os starte i Serra de Tramuntana, uden tvivl den mest grusomme og mest ukendte del af Mallorca. Hovedsageligt besøgt hele året af de lokale, der vil være glade for at informere dig om de mange krisecentre. Mindre end en kilometer fra Banyalbufar er en af ​​de mest idylliske landsbyer og i et område med mange kurver, tager vi en vej, der ned stejlt til havet. I midten af ​​bakken, forlader vi bilen (der er en lille parkeringsplads) og ned til fods ned til Cala Banyalbufar. På den højre side og med udsigt over Middelhavet, vil du opdage en lille bugt. Resten, manglende fortøjede lystbåde og den ubestridelige skønhed af landskabet gør et besøg i Cala Banyalbufar en fornøjelse. Hvis du vil have endnu mere privatliv, kan du tage en kort gåtur fra det samme sted i nordøstlig retning til Punta de Sa Galera. Denne lille bugt har færre besøgende, og er mere beskyttet, så du kan svømme uden bølger.
Port des Canonge. Følg vejen gennem Tramuntana Sóller retning efter seks kilometer snævre sving på 180 grader, kan du opdage Port des Canonge, en skjult enklave i naturen. Typiske fiskerbåde, en lille strand og ren natur, som er Port des Canonge. Du kan også oprette en fantastisk gåtur fra den tidligere nævnte parkeringsplads til Port des Canonge.
Llucalcari. I midten af ​​bjergene lige uden for maleriske landsby Deià mod Sóller du finder et hemmeligt sted i Mallorca, kaldet Llucalcari en smuk og rolig bugt med klart vand. Den stenstrand Området byder et interessant fænomen, en strøm af vand fra bjergene og stranden gør for mudderpøle. Ifølge lokale dette ler indeholder terapeutiske egenskaber. Du kan, kun tilgængelig til fods bugter på Llucalcari, som omfatter Canyaret. Hvis du kan lide walking, vil jeg anbefale dig at parkere bilen ved Cala Deia, du når Lucalcari i omkring 15 til 20 minutter. Naturisme, camping og dykning er tilladt i denne region.
Betlem er beliggende nær stranden, i den nordøstlige del af øen, i bugten Alcudia. Natur, fred, stilhed, krystalklart vand og vilde bugter hjælpe dig lindre din hverdagens stress. Blot 3 km fra Betlem er den typiske landsby La Colonia de Sant Pere, det har mange restauranter og butikker. Fra Betlem kan du gå til Es Calo eller Ermita de Betlem. Fra ethvert punkt kan du nyde en smuk udsigt over den uspolerede natur.
Migjorn er den sydligste del af øen Mallorca og hjemsted for nogle af de bedste strande og naturreservater. Den sydlige er traditionelt den tørreste område af øen, fiskeri er ekstremt vigtigt for den lokale økonomi, derfor tjener netop her de bedste restauranter skaldyr. Dette er den mest underudviklet del af øen. De naturreservater er et Mekka for ornitologer og naturelskere. Selvfølgelig er du nødt til Santanyí, hvide sandstrande og turkisblåt vand opfylde alle ønsker. Andre imponerende bugter er Cala Llombards og Caló des Moro. Længere mod syd, i nærheden af ​​Cap de Ses Salines er stranden i Es Caragol. Es Caragol er tilgængelig fra fyrtårnet på Cap de Ses Salines.