Santa Eugenia, Mallorca jødiske kirkegård

Den lille landsby i Santa Eugenia ligger 25 km fra Palma i regionen Pla de Mallorca. Den stille landsby tilhører kommunen og Eugènia, som også omfatter de små landsbyer Alqueries, bugter og Olleries tilhører. I alt 53 kommuner på øen Mallorca. I Santa Eugenia har omkring 1300 indbyggere selv.

Inden året 1250 blev kaldt i Santa Eugenia stadig Benibazari. Når i Santa Eugenia var opdelt i to bygder. Senere den catalanske generobring af Mallorca. Dette havde også en positiv indvirkning på markerne og landbrugsjord. Ikke kun korn og vin, men også grøntsager og frugter er siden blevet genopbygget. Det var en god indtægtskilde for landsbyboerne.

I landsbyen er de typiske mallorcanske huse på skråninger. Udforsk og vandre gennem de gyder. Så du vil blive serveret en gammel fontæne, flere caféer, barer og restauranter, der serverer velsmagende mallorcanske køkken i landsbyen.

Sognekirken Santa Eugenia er en interessant vartegn bygget i perioden 1699-1716. Også et besøg værd er den franciskanske kloster og vindmøllerne i es Puget. Vindmøllen kaldet Molí de Son Pau, bygget i to etager og er en af ​​tre mel møller, inde i det var fuldstændig restaureret. På det tidspunkt boede mange jøder i i Santa Eugenia. Landsbyen har den eneste jødiske kirkegård på øen.

Hver lørdag vil der være et marked i centrum af landsbyen. Landsbyboerne køber deres friske råvarer.

Hvis du går i retning af Ses Ollerias, du kommer til en bred og stejle stentrappe fra centrum. Når øverst vil du opdage blandt mandeltræer terrasser, den tidligere grotte due, Cova dels Coloma og en brønd. Sitet er dedikeret til Jomfru af Lourdes, og har et træ skulptur arbejde. Den 11. februar hvert år en gudstjeneste på Puig de Santa Eugenia sted.
Zoo Natura Park i Carretera de Sineu er en populær destination. Parken er hjemsted for 400 indfødte og eksotiske dyr og en lang række plantearter.