Badia Gran Mallorca lille rolig landsby

I den sydlige del af Mallorca, kun 25 km fra hovedstaden Palma er den lille kystby Badia Gran. Omkring 2000 indbyggere bor i landsbyen, som er placeret i Migjorn regionen. Du kan Badia Gran, Mallorca virkelig slappe af i smukke turkisblå Middelhav.

Mange sommerhuse, hoteller og små villaer tilbyder flere muligheder for at overnatte.
De omkringliggende byer Badia Gran hans Badia Blava og Bahia Azul.
Hvis du ønsker mere handling, du har brug for El Arenal, som er beliggende 12 km eller til Playa de Palma 17,5 km. Her finder du lange sandstrande, og du kan slentre og shop langs palmer langs promenaden. Om aftenen kan man besøge en af ​​de mange barer, restauranter og klubber, nyde middelhavsretter, musik og dans.
I landsbyen Badia Gran vide du sætter pris på en stille aften. Her møder du de lokale i de hyggelige barer og restauranter og tage en tur gennem gaderne i landsbyen. I løbet af dagen vil du møde indbyggerne i Badia Gran, for eksempel i et af supermarkederne i landsbyen, vil du finde yderligere Badia Gran et apotek, en bank og et stjerne mindre butikker.

Hver lørdag er der marked i Badia Gran, er lokale friske frugter og grøntsager fra regionen primært tilbudt
På golfbanen Maioris, som er placeret 4 km fra Badia Gran til golfspillere på et websted på 60 hektar med 18 huller vise deres færdigheder. I oktober 2006 blev banen åbnet og siden da golfbanen nyder stigende popularitet.

Fordi stedet er beliggende på klippekysten, du nødt til at gå ned gennem mange skridt til at nå havet. Du er nu på en slags træ solterrasse bygget ind i klipperne. Ruten bruges primært af folk, der er kendt lokalt. Derfor er det ikke rigtig travlt. I eftersæson naturister vide at værdsætte det selv.
Den smukke sandstrand Es Trenc bånd 33 km fra Badia Gran. Den hvide sandstrand Sa Rapita med sine turkise vand er 28 km syd. Sjov for unge og gamle giver vandland Aqualand (10 km).