Colonia de Sant Pere Mallorca fred og ro

Colonia de Sant Pere er en af ​​de typiske resorts og det er ikke rigtig populær som destination for en udflugt, men et kort besøg er umagen værd.

Landsbyen Colonia de Sant Pere ligger i kommunen Arta i Llevant regionen og dermed på den nordlige kyst fro øen Mallorca i den østlige udkant af bugten Alcudia, den udvej af Port d'Alcudia. Grundlagt stedet var først i år 1880.
Når du indtaster den landsby du rent faktisk vil automatisk i en lille fiskerihavn, der blev udvidet for nylig med en lystbådehavn. Umiddelbart efter havnen finder du stranden, som er beskyttet af en bølgebryder og er derfor ideel til små børn. Det er omkring 180 meter lang og 40 meter bred. Hertil kommer, at stranden er udstyret med brusere, om sommeren er det relativt velbesøgt.
Mellem vejen og stranden er tabellerne i en restaurant, det giver mulighed for at holde pause lidt væk fra de slagne turist stier.
Bygningerne i Colonia de Sant Pere består af kun en eller to etager. Høje bygninger, du finder i mange turistområder mangler her helt. Turisme er en lille importeret Colonia de Sant Pere, men det fører ikke til et stort antal besøgende.
Stranden og promenaden er meget stille, som er især værdsat af ældre rejsende eller familier med børn.

På promenaden nord for havnen har nogle restauranter og barer.
Andre strande er for det meste syd-vest for Colonia de Sant Pere. Den 1800 meter lange strand Sa Canove er værd.
Destinationer for vandrere er primært i de nærliggende bjerge. Ermita de Betlem via stier fører til tårnene tårne ​​Talaia Freda og Talaia Moreia og Puig de sa Tudossa.

Colonia de Sant Pere er meget rolig og har nogle attraktioner, men blot dette resten gør det attraktivt for mange turister. Stedet har en venlig og åben atmosfære. Slap af og vandreture, der er Colonia de Sant Pere, væk fra folkemængderne i de andre resorts på øen.
Palma kan nås med offentlig transport eller i bil.