Mallorca hoteller forblive åben indtil midten af ​​november

Tyske, britiske og skandinaviske, hollandske og belgiske turister befolker øen Mallorca i de kommende uger. Efterspørgslen efter ferieøen Mallorca er enorm.

Små, mellemstore og store hotelkæder reagerer nu og ønsker at holde meget af deres ejendom åbent længere end planlagt. I årevis er det et af de vigtigste mål for politik og erhvervsliv, udvidelse af sæsonen. Efter de vanskelige år af krisen, synes dette nu skal nås. Normalt udelukker mange hoteller i slutningen af ​​oktober i år ligesom mange Hoteller lukke dørene midten af ​​november. Selv i foråret, havde dørene i 2016 allerede åbnet to uger tidligere.
Ni i stedet for otte måneders sæson, "gode nyheder for turistindustrien og økonomien på øen," sagde en af ​​de hotelejere i Mallorca. De store hotelkæder som "Iberostar" "Riu", "Hipotels", "Barceló" og "Meliá" beder om flere og flere hotelsenge dybt ind i efteråret.

Lufthavn Palma reagerer på den øgede efterspørgsel efter vintermånederne er flere forbindelser mellem Palma de Mallorca og andre europæiske lufthavne er tilgængelige end før.