Tre smukke, ukendte bugter i Mallorca

Cala En Basset
Som sædvanlig, de fleste turister på øen Mallorca, ofte til de samme strande, som er tæt på hovedstaden Palma. Men lidt væk vil du finde mange bugter og strande, som er også smukke, men mindre kendt, og derfor langt mindre overfyldt.

Jeg vil foreslå under tre relativt ukendte bugter, skal du besøge én gang, hvis du er på udkig efter et dejligt og roligt sted for din næste strand tur.

Jeg starter i Manacor, Cala Varques, en smuk strand, som er placeret for enden af ​​et hul, som kan nås til fods gennem en typisk Middelhavet skov. For at komme dertil du kører fra Porto Cristo til Santanyí og bare Son Fortesa Vell du nødt til at henvende sig til en umærket vej, derfra du skal passere gennem en port og go're til fods og 15 minutter senere du er på stranden.
Stranden imponerer med hvidt sand og krystalklart vand. Meget tæt er en kalksten grotte, som du kan nå svømning, og det er værd at besøge, da tidevandet tillader.
Derudover er der de berømte grotter "Cuevas del Drac", der er i nærheden (6 km), en af ​​de mest populære naturlige enklaver, skal du mindst har besøgt én gang.

Cala Es Carbo er bestemt et af de vildeste bugter i Mallorca. En flad sandstrand med kridhvide sandklitter. Fra Es Dolç du går i et adstadigt tempo på cirka 20 minutter langs kysten langs havnen. Når du kan se naturparken Cabrera og flere små øer. I den nærliggende Colonia de Sant Jordi, du i restaurant "Marisol" en god frokost til omkring € 15 tidskrævende.

Endelig i Andratx, i den sydvestlige del af Sierra de Tramuntana, vil du finde Cala En Basset. Denne ukendte bugt er interessant for elskere af vilde og forrevne klippeformationer. Der er et fuglereservat, helt omgivet af grønne områder og klipper, med mange stier, som du kan udforske.
Stierne ende i et sandet område med roligt vand omgivet af høje klipper og med en imponerende fyrtårn. Udsigten over bugten er betagende og giver dig det indtryk, som hvis du er på en afsondret strand i Stillehavet.
Det er svært at opnå noget i et robust ganghastighed at nå Cala En Basset i 40 minutter.
Du kan parkere din bil i Sant Elm foran restauranten Es Moli, i nærheden af ​​huset af Can Tomeví. Her følge dig den sti, der løber direkte til højre for denne maleriske hus.