S'Arracó landlige ro på Mallorca

S'Arraco er beliggende i en smuk dal mellem bjerge og skove. S'Arracó er en lille by i det sydvestlige hjørne af Mallorca, populær blandt internationale beboere, der er på udkig efter et roligt sted at bo, med god adgang til nærliggende byer.

Landsbyen består hovedsageligt af traditionelle stenhuse, bevarer den rustikke charme i den gamle Mallorca.
I nærheden af ​​Andratx og ved foden af ​​Sierra de Tramuntana, S'Arracó har en turbulent historie bag sig, på trods af sin rolige fremtoning.

Selve byen har ikke meget at tilbyde, men det er et glimrende udgangspunkt for mange aktiviteter og er ideel til at udforske det omkringliggende område i denne del af øen.
Byen er hovedsageligt beboelsesområde, men har en lille kirke, som stammer fra 1742.

Historie og kultur S'Arracó
S'Arracó kommer fra det arabiske ord, der betyder ar.racon hjørnet. Byen var engang en del af et større område, der strakte sig fra den lille strand i San Telmo til klosteret af Sa Trapa «og inklusive øen Sa Dragonera. endda historie var lidt blodig, herunder forsøg på regionens uafhængighed Andratx og en skjult base af banditter. Der var også angreb fra pirater, som blev tilbageholdt på øen Dragonera.
S'Arracó har også en stærk fransk indflydelse, mange beboere emigrerede til Frankrig, senere vendte de tilbage igen. I dag S'Arracó vært for en internationale samfund søger fred.

S'Arracó er ikke et sted at shoppe, men i de nærliggende landsbyer Andratx og Port d'Andratx finder du flere butikker og butikker. Landsbyen har flere restauranter, en bank og en butik. Den nærmeste marked afholdes hver onsdag i Andratx.

Vigtigste attraktioner S'Arracó
Hovedattraktionen er den nærmeste ø Sa Dragonera, som i dag er en natur og marine reserve. Der er regelmæssige bådture fra den nærliggende Port d'Andratx og San Telmo. Et populært mødested for vandrere er Trappist kloster "Sa Trapa."

I nærheden af ​​S'Aracó mange vandreture, cykling og dykning. Den Puig de Galatzó naturpark i Tramuntana bjergkæde er også inden for gåafstand. Mange golfbaner er også inden for rækkevidde af S'Arracó herunder Camp de Mar og Andratx Golf Club.

Der er et par lokale restauranter, nogle med et godt omdømme. De fleste hoteller ikke tjene måltider, men en række hoteller med et fremragende ry er kun 10 minutters kørsel, herunder de fem-stjernede hotel Castell Son Claret Es Capdella og den smukke Hotel Villa Italia på en klippe i Port d'Andratx.

Hvis du er på udkig efter en ejendom i S'Arracó, tilgængelighed er meget begrænset og priserne er relativt høje. For en landsby hus, du vil helt sikkert € 400.000 - og en stor ejendom på landet mere end 1.000.000 €, -. Der er en række af sommerhuse, men de fleste huse er permanent beboede.