Es Capdella maleriske landsby på Mallorca

Es Capdella er en malerisk landsby beliggende på Puig de sa kran i Tramuntana bjergkæde, der ligger mellem de lidt større byer Calvia og Andratx i sydvestlige Mallorca.

Selv turen til den smukke landsby Es Capdella er værd. Det fører gennem et kuperet terræn, betagende bjerge og skov landskaber.

Selvom du ikke kan tage meget i landsbyen, bortset fra at nyde den smukke natur, det er et behageligt sted at stoppe for et måltid eller at tilbringe en afslappende ferie i smukke omgivelser med enestående udsigt, dette attraktive del af øen Mallorca.

Stenhuse, rustikt og designer villaer beboet af det internationale samfund, som giver året rundt for en livlig atmosfære i denne landsby.
Som du udforske du vil sandsynligvis støde på spor fra perioden med romerske og mauriske besættelse. Interessant, den renoverede slotshotel Castell Son Claret, som stammer fra midten af ​​det 18. århundrede.

I landsbyen finder du kun de mest nødvendige indkøb, men der er andre butikker i nærheden såsom Paguera og Port Andratx, her vil du finde et godt udvalg af overkommelige designerbutikker og læder butikker. Palma kan nås med bil i cirka 30 minutter. Hver mandag er der et marked i nærheden Calvia.

Es Capdella og området er et paradis for cykling og gang. Hertil kommer, at landsbyen er et godt udgangspunkt for at udforske de nærliggende landsbyer i bil i omkring 15 til 30 minutter. Mange populære strande i den sydvestlige del af Mallorca og førsteklasses golfbaner er ikke langt væk fra Es Capdella. I 15 minutter, kan kunstelskere nå den berømte moderne kunstgalleri CCA Andratx.

Selvom Es Capdella er blot en lille landsby, vil du finde meget gode restauranter, hvoraf nogle har et fremragende ry, såsom Michelin-stjerne restaurant Zaranda, ligger i Castell Son Claret Boutique Hotel.

Overnatning dig i hytter eller i restaureret og omdannet Castell Son Claret Boutique Hotel, der ligger i udkanten af ​​landsbyen.

Hvis du efter dit besøg til landsbyen og regionen, føler så tiltrukket af Es Capdella og beslutter sig for at gå på udkig efter et hus, Es Capdella er et relativt dyre sted primært på grund af dens bekvemme beliggenhed.