Cala Mandia Mallorca gør ferie drømme

Cala Mandia ligger på østkysten af ​​øen Mallorca. Pulver-fine sandstrand og idylliske bugter venter på dig. Vidunderligt stille nyde Cala Mandia, en lille strand by, der er en af ​​de mest populære feriemål i Spanien. I centrum af Cala Mandia, syd for Porto Cristo finder du nogle butikker, så du kan tage din souvenir.
Højdepunktet i din ferie i Cala Mandia, er det 60 meter lange og 120 meter bred, hvid sandstrand skrånende forsigtigt i det azurblå hav og er ideel til svømning. Cala Mandia har tre smukke bugter. Den lille turisme har dannet omkring de overfyldte strande i Cala Mandia og den nærliggende strand i Cala Anguila. Nyder solen i en komfortabel liggestole, strandbarer, beachvolley og vandcykler alt muligt på din ferie i Cala Mandia. Den tredje bugt ligger mere syd for Cala Romantica. Den lokale strand er romantisk og roligt omgivet af høje klipper, Cala Romantica en bugt, hvor du kan stirre.
Udflugter i området kan ske med bus, der afgår fra centrum. Gæsterne kan også udforske området i bil. Bestem din ferie rytme og opdage en ferieregion og den uspolerede sted på østkysten af ​​Mallorca. Manacor, den næststørste by på Mallorca med det historiske centrum, kan Porto Cristo med dens berømte grotter være dit første destinationer med din udlejningsbil.