Handicappede Ferie Mallorca

Den solrige ø Mallorca er en fantastisk destination for handicappede.
Alle større flyselskaber tilbyder service for mennesker med handicap. Så vær klar til at rulle ved gaten. Efter alt, skal din egen kørestol placeres i lastrummet. Også om bord er ofte kørestole uden ekstra omkostninger. Selv en blind førerhund kan tages om bord, naturligvis anvendes regler og de sædvanlige krav i flyselskabet indrejse. Efterspørgslen efter rettidig information fra rejsearrangøren eller flyselskabet.
Palma de Mallorca lufthavn har faciliteter til handicappede, herunder særlige elevatorer, kørestolsramper, handicapvenlige toiletter og rigelig parkeringspladser for handicappede. En særlig bus service af offentlig transport i Palma byerne tilbyder ø-ture for handicappede. For steder, der er svære at nå med bus, der er særlige taxier.
Nedenfor vil jeg opregne en række hoteller, der er specielt konstrueret og derfor særdeles velegnet til din ferie på Mallorca.

Hotel Ponent Mar **** / Palmanova. Hotellet har modtaget flere priser for sit kørestole og faciliteter til kørestole. Hotellet er især populært blandt gæster fra Skandinavien.
Protur Safari Park **** / Sa Coma. Adgang for kørestole lejligheder for op til 4 personer og en swimmingpool med en stol lift til rådighed. Et varieret underholdningsprogram vil helt sikkert holde dig travlt.
Hipotel Mediterraneo **** / Sa Coma. Den ideelle beach hotel for kørestolsbrugere, med værelser med udsigt over havet. Kørestolen tilgængelig strand er lige uden for døren. Hendes pulje af hotellet har en elevator.
Sa Coma Playa Hotel & Spa **** / Sa Coma. Hotellet blev renoveret i 20111. Den kørestole Hotel ligger kun 300 m fra sandstranden. Halvpension eller all inclusive er mulig.
Palmeras Playa **** / Sa Coma. All-inclusive strand, sidder med lift til poolen og en strand kørestol er klar til dig.
Hotel Cap de Mar **** / Cala Bona. Udendørs trappelift, kørestol tilgængelige kun ved en promenade fra stranden.
Hotel El Cid **** / Playa de Palma. Hotellet har en udendørs swimmingpool med en stolelift. Stranden lige foran hotellet kan du nemt nå med kørestolen.
Aya Hotel **** / Playa de Palma. Ideelt placeret på højden af 4 Balenario midt i festlighederne i El Arenal. Søg spænding du under din ferie i en behagelig bolig, Aya Hotel er et stort hotel.
Hotel Cala Millor Garden *** / Cala Millor. Dette hotel er kun for voksne og børn ikke er tilladt.
Garbi **** Cala Millor / Cala Millor. Ny fredelig indkvartering blot 400 m fra stranden. 4 kørestol lejligheder og altomfattende. Poolen er udstyret med en stol elevator.
**** Hotel Isla Mallorca / Palma de Mallorca. By Hotel centralt beliggende nær de største kulturelle attraktioner i Palma, og butikkerne er i nærheden. De komfortable værelser og en pool med en stolelift, kørestolsbrugere.