Palma er stolt af at Mallorcanen


Palma, af alle byer i De Baleariske Øer, Palma mest historiske attraktioner og shows påvirkninger af kristne konger, arabiske herskere og jødiske købmænd.


Palma er stolt af at Mallorcanen, en by med den største intakte hjertet af Europa, og alle de arkitektoniske stilarter til rådighed, såsom gotiske katedraler, Art Nouveau Catalan avantgarde og moderne bygninger. Palma er også byen af ​​elegante forretninger og butikker, gode restauranter og barer at vælge, men også larmende natklubber.I den sydvestlige del af Mallorcas hovedstad Palma er smukt eller blot Palma de Mallorca (ca. 360.000 indbyggere), en sand turistattraktion og det administrative centrum af de Baleariske Øer. Palma (kaldes af indbyggerne Ciutat, "byen") er et sandt vandre by med smukke smalle gader og historiske bygninger. Fra Palma er der busforbindelser til alle større byer på øen. I Inca, kører Sa Pobla og Manacor et par gange om dagen et tog.Palma har naturligvis de fleste attraktioner i Mallorca i sit område: katedraler, kirker, kunstskatte, gallerier, museer, den gamle bydel (historiske centrum) med sine paladser og byens havn. Palma oplever i de senere år en anden storhedstid, ikke mindst i det store og restaurering program af bystyret. Der er de seneste fire år, nye kunstmuseer åbnet og Palma kan lide at fremstille sig selv ikke så vigtig kunstby.Et af højdepunkterne er domkirken La Seu, som hører til de smukkeste steder for tilbedelse og vigtigst gotiske bygninger i Spanien, og hvor biskoppen er bosat. I den smukke by palads Can Marques, kan man se bylivet af adelen i det 18. og 19. århundrede.Den berømte Museu Es Baluard, en moderne leder museum beliggende i den gamle bymur og underjordiske kamre, lader nyde turist på omkring 300 værker af spansk og europæisk kunst i det 20. århundrede. De Museau de Mallorca huse omkring 3.000 stykker fra oldtid til Art Nouveau at gøre med historien om Mallorca har. Der er en privat islamisk kunst og kultur afdelingen.Fra Corpus til slutningen af ​​august, åbne mere end halvtreds historiske gårde for besøgende og ture kan også arrangeres. Den vigtigste festival for Palma er den Festa de Sant Sebastià for skytshelgen af ​​byen. Partiprogrammet den 20. januar varer mere end en uge. Fundació la Caixa er den smukkeste bygning i Palma fra det 20. århundredes. Det blev bygget i 1902 i det tidligere Gand Hotel huser nu et kulturelt center. Havnen i Palma er fuld af liv med en kommen og gåen af ​​smukke yachter og fiskere på arbejde på kajerne. Her får også en færge til andre øer i De Baleariske Øer og til det spanske fastland.Palma, butikkerne i en større europæisk by, men også priserne! En undtagelse til dette er de sko, som ofte foretaget på øen selv. Store shopping områder er Avingua Jaume III (mode og sko), Passeig del Born, Carrer Sant Miquel og billigere Via Sindicato. De mange gallerier tilbyder i mallorcanske, spanske og internationale malere og billedhuggere.
I midten af ​​underholdning og natteliv er omkring havet messe, det Llotja. En anden underholdning center er på Plaça Gomilla. To underholdningsmuligheder er et must: Abaco Bar og natklub Titos Palma.
I Palma er til restauranter. En bred vifte Restauranter, der serverer lokale specialiteter, er genkendelige ved deres tegn 'Cuina de mallorquina. Mange fødevarer af Mallorca er catalansk og ofte indeholder svinekød. Men også fisk og skaldyr er populære. Den enkleste snack ia 'pa amb oli «, en skive brød med olivenolie. Især vin fra regionen Binissalem betragtes som den bedste af Mallorca.Palma selv har ingen strand, men et stenkast væk er stranden Playa de Palma. Denne strand er næsten tre km lang og består hovedsageligt af sand og lys grus. For børn, er stranden et ideelt sted, da havbunden ikke udløbe hurtigt. For børnene er der også små legepladser til stede. For sportsentusiaster er mange aktiviteter på stranden. Eksempel, er der en dykkerskole. Det er også muligt at lave en kano, vandcykel eller fartøjer. En tur