Paguera


Paguera
Paguera eller også er en af ​​de destinationer, som er meget velegnet til familier og familier, der ønsker at gå til Mallorca på ferie. Stedet er relativt stille og nattelivet er ikke så slemt som andre steder. Stranden er ideel for børn. Det er smukt, lang og bred. Havet er klart og gradvist ned til dybere vand, så børnene kan lege, og du ikke har for meget at bekymre dig. Paguera er en forholdsvis rolig by med en langstrakt centrum, og det har en forreven kyststrækning. Der er to bugter vision og 4 strande. Paguera ligger på den sydvestlige kyst af Mallorca lige vest for Santa Ponsa.

I centrum er nice restauranter og diskoteker er store diskoteker ikke at være fundet. Paguera er rart og centralt beliggende giver dig et perfekt udgangspunkt for at tage på Mallorca. Slags ting Paguera kan også nås med bus, tage denne fra Palma linie 102 eller 104. Gennem centrum er en bus til Santa Ponsa, Magaluf og Palma Nova regelmæssigt.

Paguera var ikke længe siden stadig et fiskerfartøj koloni. I 60'erne begyndte med den første bolig. Siden dengang er det blevet den nuværende feriested med smukke strande, hyggelige butikker og barer i centrum.

Centret og promenaden tilbyder flere spisemuligheder, herunder nogle pizzeriaer, kinesiske restauranter, barer, tysk øl malkestalde. Selvfølgelig kan du også tage en vin med en "tapa" små bidder med kød eller fisk.