Playa de Muro alsidige udvej Mallorca

På Mallorca's nordkyst ligger den lille udvej Playa de Muro. Dette feriedestination er omgivet af smuk natur, og der er mange attraktioner i området. Playa de Muro har en lang strand på omkring fem kilometer, afbrudt af en kanal, der er direkte forbundet med Middelhavet. Langs stranden ligger et lille centrum, hvor der findes et par barer, diskoteker og restauranter.

Playa de Muro har mere end 5 kilometer uberørt strand. På kort afstand finder du Albufera Natural Park med mange fugle, amfibier, krybdyr, klitter, sump og fyrreskove. Du kan lave smukke vandreture her. For mere underholdning er Alcudia ca. 10 minutter væk i bil. De smalle gader med autentiske huse fører dig i Alcudia til det historiske torv med flere restauranter og terrasser. De, der leder efter en stille badeby for at nyde den spanske sol i en afslappet atmosfære, gå på ferie til Playa de Muro.

I Playa de Muro kan du slappe af på sandstranden. Har du haft nok hvile? Så gå til en dag med shopping i Palma med masser af trendy butikker. Vil du hellere gøre noget kulturelt, så kan du besøge Soller. Denne smukke, velstående by er omgivet af appelsinlunde og er velsignet med imponerende arkitektur. Fra en fantastisk udsigt kan du nyde Cap de Formentor. Dette sted ligger på den nordligste spids af Mallorca. Stejle klipper stiger 400 meter høje fra havet; de mærkelige klippeformationer tiltrækker fuglefugle og fyrretræer synes at vokse ud af klipperne. Muligheder nok under din ferie i Playa de Muro.