Skjulte strande Mallorca

Caló des Marmols
Øen Mallorca har masser af strande, selv folk, der har levet i mange år og levede på Mallorca udflugter stadig flere skjulte strande langs kysten af ​​Mallorca.

Jeg har til dig en samling af de mest skjulte og smukkeste strande på Mallorca. Ideel, hvis du er ivrig efter at overveje noget nyt at opdage og nyde den fantastiske natur.

Platja des Coll Baix ligger på den nordlige kyst af øen. Det er svært at få adgang til, men også det værd. Du kan komme til stranden fra Alcudia fra Carrer Eclipsi. ser for enden af ​​gaden for at tjekke Cami de l 'Alou begynder. Følg denne vej omkring 2 km, så bøje til højre, hvor du vil finde den Camí de la Muntanya de Coll Baix. Kør til enden af ​​denne gade og parkere din bil. Den sidste del du skal gå. Der er tegn på overalt, der fører til Platja des coll Baix. Efter ca. 1 km vil du nå din destination. En ørken strand omgivet af turkisblåt vand og fantastiske natur.
 Arenal de ses Assussenes er ikke kun en smuk sandstrand, men også et historisk sted. Talaiotic ruiner er spredt langs stranden og minder os om den forhistoriske historie Mallorca. Den nemmeste måde at opnå dette unikke sted er at køre til Son Baulo stranden i Can Picafort. Derfra gå omkring 300 meter mod øst.
Es Calo, nyde en svømmetur i det krystalklare vand i bugten beliggende mellem bjergene i Llevant. Det er et perfekt sted for snorkling, vandet er fuld af interessante klippeformationer, som giver en spektakulær undersøiske verden. Blive advaret, det er helt en gåtur til derhen! Du kører hele vejen til Cala Mata, så gå 3 km øst langs kysten.
Sa Font Celada, en sandstrand ligger i den nordøstlige del af Mallorca, helt en sjældenhed i dette område! Tilbring dagen ved stranden og nyde den unikke landskab i Llevant Naturpark. Du kan komme til stranden ved at følge bolden fra Cala Mitjana.
Cala Sequer er perfekt til alle, der ønsker at have en strand på alle, og kun for sig selv. Ikke mange turister ved hvor man kan finde denne strand. Fred og rum, men du har brug for lidt til at have til at komme. Tag afkørslen mod agriturismo San Josep de Baix, ligger på vejen fra Porto Colom til Porto Cristo. Kør hele vejen til enden, og så er det tid til at sætte på din travesko, du nødt til at gå et par kilometer for at nå stranden.
Sa Canova, en lang sandstrand i bugten Alcudia mellem Son Serra de Marina og Colonia de Sant Pere. Det svarer til Es Trenc, men ikke så travlt, er det i øvrigt også en nudiststrand. Du kan nå stranden til fods fra stranden Son Serra de Marina, eller fra S'Estanyol stranden.
Caló des Marmols er en perle skjult blandt klipperne i den østlige kyst af øen. Det er en lang gåtur til derhen hele vejen fra Cap de ses Salines, følge stien langs kysten. Du får at se nogle af de mest fantastiske udsigt over øen.
Es Dofi ikke så berømt som andre strande på sydkysten, men lige så smuk. Es Dofi gør minde om, at paradis består af hvidt sand og krystalklart vand. Fra Colonia de Sant Jordi 1,5 km gåtur øst og du kommer til perle.
Cala en Basset er en lille klippeø bugt nær kystbyen Sant Elm. Den uspolerede skønhed af stranden er forfriskende i forhold til de fleste strande i den sydvestlige del af Mallorca. Afgang fra Calle Sant Elm Poppia indtil du ser en bunke sten, vandrere brand punkt, følge stien til stranden.
Cala Boquer, en smuk strand omgivet af den dramatiske kystlinje Formentor.
Energien af ​​bølger og hårdheden af ​​landskabet, så du vil have frygt. Parkering i nærheden af ​​Oro Playa Aparthotel, er det nemt at finde porten til Finca Boquer. Derfra følge stien hele vejen til bugten.