Cala Falco strand Magaluf

Cala Falco er en smuk uberørt strand i den sydvestlige del af Mallorca.
Cala Falco er et meget rart, lille og stille strand ligger syd for Magaluf i den sydvestlige del af Mallorca. Havet er klart og overfladisk. Den smalle men dybe strand omgivet af fyrretræer.

Cala Falco er 50 meter lang og 60 meter dyb. Det er beliggende i en bugt i læ og beskyttet mod vinden. Vandet er ideel til børn (lavvandede og klare), er der også masser af skygge takket være de omkringliggende fyrretræer.
Der er en lille strand bar og du kan leje liggestole og parasoller. Der er ingen brusere eller livreddere til stede. I området kan du snorkel ret, en gammel vrag, der ligger omkring en kilometer øst for stranden.

Cala Falco er ikke let at finde og en bil er afgørende! Tag vejen til Cala Figuera / Cala Falco, gennem Cala Vinyes. Hvis du Cap de Figuera nået via en ensrettet gade, drej til højre. være meget opmærksomme på det tegn, der peger på stranden (venstre bord, strand højre). Der er rigeligt med gratis parkering. Adgangen til stranden går gennem en række (stejle) trin.

Cala Falco er svært at finde, og dermed stranden er mere populær med locals end turister, men derfor meget mindre hektisk end strandene i nærliggende Magaluf og Palma Nova.

Cala Falco en lækker alternativ til de ofte overfyldte strande på øen Mallorca.