Supermarkeder på Mallorca

Der er masser af supermarkeder i Mallorca, fra store til små og fra billige til dyre. Især i turistområderne, hvor der udover stranden er primært hoteller og restauranter, er det ganske vanskeligt at finde et stort supermarked med rimelige priser.
Men her vil du finde en liste over de bedste supermarkeder med lave priser. Dybest set er der tre store supermarkedskæder i Mallorca: Carrefour, Eroski og Mercadona, plus et par mindre som Dia, Alcampo og Hipercor. Desuden er de discountforretninger Lidl og Aldi har flere grene på øen, her kan du købe mange af de populære produkter, som du kan købe i Holland og Belgien, men også typiske spanske produkter. Hvis du virkelig er på udkig efter et stort supermarked, kan du finde det bedste i Palma, de tre store Carrefour supermarkeder kan findes i vest, nord og øst for byen. Selv om de ikke har samme størrelse er det overvældende. Frugt, grøntsager, kød og endda alkohol er rimeligt prissat. Virkelig dyre i Mallorca er blot nogle korn og mejeriprodukter. Den bedste måde at Carrefour Porto Pi er i umiddelbar nærhed af havnen. Ikke desto mindre, skal du bruge enten generelt har en bil. De supermarkeder i turist steder som Cala Millor eller Cala Ratjada, er ikke kun knappe, men også i gennemsnit dyrere, dels på grund af den større afstand til Palma. Den bedste løsning er normalt stadig kæden Eroski, som også har afdelinger i Cala Millor og Cala Ratjada. Du vil finde dem i boligområderne væk fra hotellerne.
Det værste alternativ er Spar supermarkeder, de ligger oftest nær stranden, deres udbuddet er begrænset, og priserne er til tider ekstremt høj. For en liter cola betaler du omkring € 3, - og priserne er sammenlignelige med prisniveauet i en motorvej service station.