To turister anholdt

Guardia Civil har anholdt i Palmanova i den sydvestlige del af Mallorca to danske turister. En ung kvinde udgør foran de to mænd, i alderen 26 til 21 år for at få det først bedøvet og ledes derefter i et hotelværelse i fritiden højborg til hende.
Den 25-årige danser til de to turister har allerede mødtes i sidste uge. De arrangeret at mødes mændene på lørdag aften i Magaluf at spise. Desuden bør en ven af ​​offeret har været til stede på mødet i starten, men har forladt runde efter en kort tid.
Nogen tid senere, den unge kvinde følte sig utilpas ved sin egen konto, og mistede bevidstheden. Det indikerer at være nøgen vågner op i et hotelværelse. Ved siden af ​​hende, skal de to danskere er blevet liggende. Fordi kvinden - selv om de havde indtaget alkoholholdige drikkevarer - vågnet op med en alvorlig hovedpine og svimmelhed, som embedsmænd anslår, at de var blevet bedøvet med Liquid ecstasy.
Danseren indleveret straks vise. De to mænd kom efter anholdelsen i varetægtsfængsling, og nu nødt til at svare, før dommeren.