Markeder i Mallorca

Sol, er hav, strand, kultur, natur og underholdning naturligvis passe nogle, der virkelig er på Mallorca, men mange turister er også de forskellige markeder på øen Mallorca en velkommen forandring. På Mallorca, er markedet betragtes som den bedste sted at stifte bekendtskab med de lokale specialiteter, og at blande sig med befolkningen. Mallorca har mange markeder, nedenfor vil jeg fremlægge en liste over de fire vigtigste.
Marked Santanyi midt et imponerende landskab, er det ugentlige marked i Santanyi hele året på hver onsdag og lørdag. Undtagen helligdage markedet hver onsdag og lørdag fra 8:00 til 00:00. For gourmeter og kulinariske opdagelsesrejsende markedet Santanyi er det rigtige sted. Hvis du kan lide afslappet shopping på markedet, vil jeg anbefale du kommer tidligt. Fra Palma kan nås via MA-19 Santanyi i 45 minutter.
Marked Arta: hver uge, på tirsdage, markedet er afholdt i den smukke by Arta indtil omkring 13:30. De boder er sat op omkring Plaça del Conquerodor. Tilbydes vil omfatte håndlavede mode fra fjern Afrika, designer stykker Mallorca kunstnere, typiske souvenirs af øen, såsom sol hatte og kurve og duftende urter og te. Naturligvis, naturligvis, de traditionelle tilbud af frugt og grøntsager fra regionen. Artá er beliggende i den langt østlige del af øen Mallorca. Med bil via MA-15, du har brug omkring 50 minutter for at dække afstanden mellem Palma og Arta. Du kan også tage bus linje 411 fra Estació Intermodal mod Cala Ratjada. Du er derefter omkring 1 1/2 timer.
Marked i Alcudia: dette marked i Alcudia er en af ​​de større. Det ugentlige marked strækker sig over en stor del af den gamle by. Mange boder er linet op langs de historiske bymure, så de besøgende får et første indtryk af de imponerende bygninger af den antikke romerske by. Marked dage er tirsdag og søndag fra 8:30 til 13:30. Grøntsager, frugt, sko, tøj, lædervarer, sengetøj og smykker og nogle afrikanske produkter vises. Brug af MA-13 ​​Alcudia kan nås fra Palma på cirka 40 minutter.
Markeder i Palma: langt det største marked i Palma de Mallorca er den Mercat Olivar, som er placeret i den nordlige centrum mellem hendes nuseum Fundación Juan March og bussattion Estacio Intermodal. På den besøgende venter et kæmpe delikatesser hal, hvor delikatesser sælges over hele verden. Den specialitet af markedet, men er den brede vifte af fisk og skaldyr. Santa Catalina er et andet marked i Palma, kan findes på markedet mellem Placa Progreso og Via Argentina og betragtes som den smukkeste af de tre markeder i hovedstaden. International delikatesse, frugt og grøntsager, men også et bredt udvalg af vine udbydes til salg. Pere Garau er den tredje torvehal i Palma. Markedet Pere Garau er kendt for sine lave priser, er det placeret på Plaça Pere Garau, i den nordøstlige del af den gamle by.
Andre markeder kan findes i Andratx om onsdagen fra 8:00 til 14:00, Calvia mandag fra 8:00 til 13:00, Sineu om onsdagen, forsøge at være der før 11:00 fordi så busserne ankommer med turister, Inca på torsdag, Consell loppemarked om søndagen fra 7:00 til 14:00 og Sa Pobla søndag formiddag.