Mallorca børnevenligt hotel

Mallorca er ideel til en ferie med hele familien og ikke kun på grund af den relativt korte varighed af flyvningen. Mallorca har nogle fremragende hoteller for børn. Familievenligt-hoteller tilbyder et varieret program for den lille fritid og arbejde med kvalificeret personale. Nedenfor vil jeg nævne nogle af de bedste hoteller børnevenlige.


Hotel Viva Bahia (4 stjerner) er perfekt udstyret til et ophold med et barn, (Playa de Muro Alcudia). Lejlighederne og restauranter har højstole. For en tur er der en buggy leje. Børnene kan boltre sig på legepladsen, spillelokale, børnepool, en børneklub og mini disco. Selvfølgelig får de sultne fra alle disse aktiviteter og så er der børnenes menuen. Kunne du tænke dig at nyde et par timer uden dine børn, der er et barn. Børn fra 4 til 17 år indsamles der seks dage om ugen.
Viva Can Picafort (4 stjerner) er en meget flot udvej og ideel til ferie med børn. En fodbold camp med en erfaren coach vil imponere børnene. Sunshine Kids Club med et varieret underholdning giver sjov og spil til de yngre feriegæster.
  Aparthotel Viva Blue (4 stjerner) placeret i bugten Alcudia, der tilbyder en lang række fritidsaktiviteter. Mens du sidder eller prøve lykken på golfbanen på terrassen, kan dine børn have det sjovt i børnenes swimmingpool med piratskib og de store dias, eller på legepladsen med hoppepude. Kids klubber levere underholdning for børn mellem 4 og 12 år.
  Hotel Iberostar Alcudia Park (4 stjerner), med aktiviteter for unge og gamle er et populært hotel. Tre separate klubber levere underholdning for unge og ældre (teenager) lejer. Den smukke hotel med børnebassin og legeplads giver forfriskende underholdning.
Hotel Iberostar Ciudad Blanca (4 stjerner), på grund af det store udbud af fritidsaktiviteter på dette hotel, vil dine børn ikke kede sig. Kids klubber og teenager klubber give en anden tilbud til dem i alderen 4 til 17 år For yngre børn er der en legeplads, en børnepool og en swimming skole. Kedsomhed umuligt.
Vil du og dine børn nyde en velfortjent ferie i Mallorca, vælg en gang til et ophold i et børnevenligt hotel.