Ingen sex, stoffer og alkohol i Magaluf

I den kommende sommersæson det er at gå efter den legendariske "fine engelsk stil" i Magaluf tilbage efter mere. Byrådet i Calvià forbyder indtagelse af alkohol på gaden og forbyde organiserede drukture i restauranterne. Ud over at arbejde sammen med spanske kolleger af sikkerhedsmæssige britiske politifolk.
Dette er resultatet af en række foranstaltninger til Baleariske regeringen arbejdede sammen med rådhuset, uddelegering af statens og arbejdsgiverorganisationer og beboere i Magaluf og præsenteres på onsdag. Domineret af den britiske turisme kystby havde gjort sidste sommer med forskellige sex, alkohol og narkotika skandaler overskrifter.
Den Baleariske Tourism minister Jaime Martínez meddelte, at myndighederne vil tage hårde indsats i Magaluf at undgå skader på billedet af Mallorca som feriedestination. De delegerede i den spanske centralregering, Teresa Palmer, sagde den internationale samarbejde har vist tidligere i andre steder gode resultater. Her i pilotprojekter havde spansk og udenlandske politimand "blandede grupper brug" er fastsat i lov og orden i nogle turistområder.
Turistzonen Magaluf forklares ved Baleariske regering eller fredag for "modne turist zone," Martínez sagde. Denne erklæring vil udgøre retsgrundlaget for at tage dig der i den forstand, det fælles bedste, renovering af kystsamfund hurtigere og mindre bureaukratisk angreb kan.