Gay friendly hoteller i Majorca

Som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, Mallorca er en gay-friendly destination. Den homoseksuelle natteliv er koncentreret primært i hovedstaden Palma. Lively (spansk) scene med urban flair, gode barer, restauranter og trendy butikker kan findes på gaden Joan Miro.
Hovedsageligt i weekenden, i de sene nattetimer, kan du rette mange lokale her. De mange strande er let tilgængeligt med bus eller til fods. Men øen byder ikke kun, men fest og strande, men også et bagland at blive opdaget. Sol, sand og hav stadig udgøre en ubekymret ferie. Hvis du kun tænker på Mallorca til alkohol, sex og feste du vil blive glædeligt overrasket. Nedenfor vil jeg beskrive en række homoseksuelle-hoteller for dig.

Gay Hotel Aries (Palma de Mallorca). Dette gay-only Hotel Aries ligger i centrum af Palma de Mallorca midt i scenen. Du kan nå til fods resten af byen og stranden. I nærheden er der også flere seværdigheder såsom Forêt de Bellver Slot, Mallorca Katedral og Pueblo Español og mange restauranter.
Dorint Royal Golf Resort & Spa (gay friendly) (Camp De Mar). Dette arkitektonisk attraktive førsteklasses hotel er beliggende i en fremtrædende placering i fyrretræ fyldt bugt Camp de Mar. Hotellet ligger lige ved siden af en 18 hullers golfbane, hotellet er hotellet nær havet, tilbyder også en omfattende wellness-pakke. Sandstranden er omkring 300 meter og centrum på 200 meter.
Hotel Gran Melia Victoria (gay friendly) Palma de Mallorca. Gran Melia Victoria ligger i centrum af bugten Palma, om en fem minutters gang fra den gamle bymidte og ti miles fra lufthavnen. Fra hotellet har du en vidunderlig udsigt over bugten Palma, lystbådehavnen og katedralen. Det er kun 1,5 km fra byens centrum og den gamle bydel. Offentlig transport er placeret direkte på hotellet. Restauranter, barer og klubber er 100 meter.
Hotel Feliz (gay friendly) Palma de Mallorca. Hotel Feliz ligger i bydelen El Terreno, kun 10 minutter fra det historiske centrum af Palma. Restauranter, barer, butikker og et busstoppested er i umiddelbar nærhed. Cala Mayor Beach er omkring 2 km væk.
Hesperia Ciutat de Mallorca (gay friendly) Palma De Mallorca. Hotellet er beliggende på en bakke i nærheden af Porto Pi shopping. Det historiske centrum er ca. 3 km, den nærmeste strand i Cala Mayor omkring 2 km. En bus stop er omkring 50 meter væk.
Hotel UR Portofino, Ciutat Jardí. Dette charmerende designhotel UR Portofino ligger i den østlige forstad til Ciutat Jardi, omkring 8 km fra byen Palma. Hotellet ligger kun få meter fra den smukke boulevard på en af de fineste og bedst udstyrede strande på øen. Den smukke homoseksuelle bugt Portals Vells ligger 18 km og 20 km væk Es Trenc. I umiddelbar nærhed er restauranter, barer, pubber og natklubber.