Sant Elm by i det sydvestlige hjørne af Mallorca

Sant Elm
Sant Elm (også kendt som San Telmo på spansk) er en dejlig plet, placeret i langt sydvestlige hjørne af Mallorca. Med foden af ​​Tamuntana bjergene bag det, og vidunderlige krystalklare vand til fronten, har det en vis Caribien-esque føler, med en spredning af palmer og frodige landskaber. Det er en laid back resort med et par hoteller, hvoraf ingen er strålende, men der er lejlighed huslejer rådighed. De fleste mennesker kommer her for de synspunkter, som naturpark, Sa Dragonera. Du kan tage en båd til øen fra molen for enden af ​​hovedgaden, eller sidde udenfor fisk restauranter på samme anløbsbro. Der er også nogle store stigninger i området.
Her i nærheden er landsbyen S'Arraco, bygget af spanske bosættere vender tilbage fra de amerikanske kolonier, med huse i kolonistil Indianos stil.
Der er også en fremragende restaurant, Es Moli, som serverer dejlig mad i moderne omgivelser - drev gennem landsbyen, og du vil finde det på den anden side.
  
Hoteller i Sant ElmDer er ikke mange hoteller i Sant Elm og dem er der er temmelig grundlæggende men er gode nok til at etablere base for en afslappende ferie eller en udendørs vandretur.
Hostal Dragonera ligger langs hovedvejen i Sant Elm. Denne temmelig simpelt hostal tilbyder fantastisk udsigt over den lille ø og nationalpark Dragonera. Dette er en populær hostal for dem, der ønsker at etablere base at nyde vandreture i den nærliggende Tramuntana bjergene og Dragonera øen.
Don Camilo Aparthotel er en anden enkel familieferie destination. Hotellet har en pool med omgivende liggestole og en bar / cafe. Dette lejlighedshotel tilbyder tre typer af rum afhængigt af hvor mange mennesker ophold i hver. To gange om ugen er der temamiddage og på fredag ​​er der en Gala Buffet. De Don Camilo lejligheder tilbyder også et program af aktiviteter og underholdning, såsom dykning, gåture og cykeludlejning.Restauranter i Sant ElmEn af favoritterne af SeeMallorca i Sant Elm er Es Moli (lukket om mandagen). Chill-out atmosfære og fødevarer Middelhavsområdet fødevarer, det eneste denne restaurant mangler er en se visning.
Denne by har flere dejlige fisk restauranter, der behøver en fantastisk udsigt over havet og over til Sa Dragonera. Restaurant de na Caragola er i en fantastisk beliggenhed over molen i Sant Elm. Denne restaurant har en dejlig terrasse med fantastisk udsigt.
Sidder ved enden af ​​gågaden, El Pescador Restaurant ser ud over den lille havn. Serverer frisk fisk og tilbyder en fantastisk udsigt ud til havet, denne restaurant er en anden stor plet. Xaloc, opkaldt efter den southeasternly Middelhavet vinden serverer frisk fisk og skaldyr, vil et måltid ligge mellem € 25 - € 30 her og der er både indendørs og udendørs spiseplads.
Hostal Dragonera serverer frokost og middag fra et udvalg af retter samt en kok menu. Om søndagen Hostal Dragonera serverer en sæsonbestemt buffet fra 1:00. For noget vrøvl snack i løbet af en dag på stranden, er Tigy s som er lige bag stranden ideel til en hurtig frokost stop.Forslag til aktiviteter i Sant ElmHvis der opholder sig i Sant Elm derefter besøger unihabited øen Sa Dragonera er et must. Der er regelmæssige færge ture til dette beskyttede naturpark i højsæsonen. Når du er der, er der mange walking udflugter, der kan gøres. En af de mest populære er at den sydlige del af øen, hvor Cap de Lleibeitx fyrtårn sidder. Også for dem opsat på vandreture og hillwalking Puig de Na Popia er en populær tur op 312 mio.
En populær gåtur fra Sant Elm fører til forladte Trappist kloster Sa Trapa. Set ud på Avinguda de la Trapa og klatre gennem kystnære maki og fyrretræ, med fin udsigt over Sa Dragonera - det ligner en Drage kommer ud af havet, deraf navnet. Rundturen tager omkring tre timer, en kortere rute er skiltet ved siden af ​​kirkegården på Sant Elm til Andratx vejen.
Gåturen til Torre de Cala Basset udsigtstårn er også et godt sted at værdsætte synspunkter. Dette tårn blev oprindeligt bygget som et udsigtspunkt for mauriske pirater. Den Dragonera var angiveligt brugt som en base for mauriske pirater at erobre Mallorca. Turen er omkring 2,5 km.
Sammen med mange andre byer langs kysten, fejrer Sant Elm maurerne og de kristne festival i begyndelsen af ​​august. Andre fiestas er i påsken, der begynder på Palma søndag festlighederne begynder, og derefter på påskedag en pilgrimsrejse til tårnet i Sant Elm udføres af nogle beboere.
Der er to vigtigste strande i Sant Elm, et større strand, sa gran med blødt sand, hvor der er liggestole og parasoller til leje og også vandcykler. Jo mindre, sa petita er en mindre populære sand / grus mix. Begge er kun en kort gåtur fra parkeringspladsen.
Mallorca Scuba Active tilbyder mindst to ture pr dag, så der er masser af muligheder for at gå dykning omkring Sant Elm. Med over tredive dykke steder alle inden for kort rækkevidde af byen kan du prøve nogle af de smukke undersøiske økosystemer omkring Dragonera øen og sydvestlige kyst. Scuba Active giver også kurser for begyndere og PADI kurser.
I den nærliggende Andratx er Center for Contemporary Arts (CCA) Det er en af ​​de største centre i Balearerne, der er dedikeret til at skabe og udstilling af moderne kunst. Til offentligheden, det giver en unik kulturel oplevelse, mens studiet programmet er åbent for nationale og internationale kunstnere.
Hvis du ikke har lejet en bil og ønsker at komme rundt i Andratx område, så den eneste måde at gøre det på er med bus. Det tager 25 minutter at komme til Port D'Andratx derefter yderligere 15 til Andratx, hvor du kan få en bus til Palma, som tager en time og ti minutter.
Byen Sant Elm selv har et beskedent udvalg af butikker, caféer og et bageri. Der er ingen store supermarkeder i Sant Elm, men nabolandet Andratx eller Port D'Antratx have disse faciliteter.