Puerto Portals Marina Mallorca

Puerto Portals
Puerto Portals er meget marina knyttet til byen Portal Nous. Kom her for glamourøse shopping, fascinerende mennesker ser, dyre drikke, og selvfølgelig fortøjet prangende bådene i marinaen. Det er en rigtig international sted - tænk på en mindre Monte Carlo, og du er næsten there.It 's faktisk ikke så stor - du kunne gå fra den ene ende til den anden på fem minutter - men det punkt at være her er at sidde og nyde verden, som den går. Med fortovscafeer og restauranter aplenty, kan du komme her til morgenmad, frokost og middag og beundre luksusyachter og Ferraris & Porscher (og selvfølgelig deres ejere!), Der parade op og ned foran.

Der er nogle designerbutikker for shopping, der sælger smykker og ure, mode, gaver og nautiske butikker. Ind imellem, vil du også finde smarte ejendomsmæglere og yacht mæglere.

Ud over marinaen, der er en dejlig strand øst for fronten, og en af ​​de bedste strand barer på Mallorca - Roxys Beach Bar. Det drives af sydamerikanere og serverer store sangria og cocktails, sammen med snacks & sandwich. Det er et fab sted at afrunde en dag med sol-badning, og de tilbyder en jolle service til både forankret i den lille bugt.

Den anden attraktion i området er Marineland, hvor du finder delfiner og søløve shows, eksotiske fugle, pingviner, et akvarium og en små børn vandland. Nabo til Marineland er Mood Beach Club, som tiltrækker en god blanding af lokale og ferierende.