Port Adriano Marina

Port Adriano Marina
Port Adriano er den super-luksus super-yacht havn på Mallorca.
Starck og åbnede i år har det pladser til 80m super-yachts, butikker barer og restauranter.
Arbejdet begyndte i 2007 at udvide faciliteterne her på Port Adriano. Gulvet i havnen blev opgravet gør vandet dybt nok for super-yachts og marinaen bygningen blev redesignet af franske designer Philipe Starck.

Ideen var at prioritere den daglige brug af marinaen ved at skabe et rum, der vil være attraktiv og funktionel for alle besøgende til Port Adriano. Som sådan var der 240 underjordiske parkeringspladser bygget, så besøgende let kunne komme for dagen uden at ødelægge indstillingen med en parkeringsplads.

Aspekter af havnen har Starck blomstrer også, disse fortøjning pullerter og havnen lys er designet til at passe det indre af bådene med havnen og anvendelsen af ​​træ afspejler dæk i lystbåde.

Hvis du har en 60million pund yacht det er helt sikkert sted at bringe her i Mallorca, men selv hvis du ikke har en yacht er der stadig gode grunde til at komme til Port Adriano, nemlig shopping, spise og drikke.

Shopping-området ved port Adriano er hjemsted for butikker, barer og restauranter og marinaen gør en interessant tilbage slip til frokost eller middag.

Port Adriano er en legeplads for de super-rige, men der er masser her for at gøre en tur til lystbådehavnen umagen værd, selvom du ikke ejer en yacht.