Muro Mallorca ferier

Muro
Muro traditionel landlige by i den nordlige del af Mallorca.
Denne lille by mellem Inca og S'Albufera marsken har én altoverskyggende attraktion - Museu Etnologic de Mallorca. Dette museum har til huse i et tidligere palæ, giver fascinerende indblik i Mallorcas fortid. Køkkenet indeholder keramik svarer til, hvad du ser på markederne i dag, den genskabte apotek har et par skalaer i form af et krucifiks.
Ovenpå er der en fin samling af siurells (ler fløjter) featuring mænd på hesteryg, der transporterer vand og spille guitar. En gård med en brønd, et vandhjul og appelsintræer fører til mere udstillinger smedens og skomageren værksteder, en samling af vogne og værktøjer når der anvendes af siversmiths, billedhuggere og spoonmakers.

Den catalanske-gotiske kirke Sant Joan Baptista ser næsten arabisk, bevogtet af palmer og en høj, firkantet klokketårn er knyttet til den vigtigste kirke ved en lille bro. Genopbygget i det 16. århundrede, har det en farverig rose vindue over den vestlige dør. Anden kirke, kan kloster Santa Anna, brugte til at iscenesætte kampe mellem tyre og Bulldogs og tyrefægtning stadig ses Placa de Toros, bygget af hvide sten i sin egen quarny i 1910.