Cala Ratjada Mallorca

Cala Ratjada
Cala Ratjada er beliggende i den nordøstlige del af øen Mallorca, og cirka 65 kilometer fra hovedstaden Palma. Det er den mest udtalte og udviklede kystnære havn Capdepera.
Cala Ratjada er et velstruktureret site, der hører til de vigtigste turistmål på øen. Det er et populært feriemål blandt de tyske turister og generelt har et godt ry blandt udenlandske turister, som tyskerne står.

Turisme begyndte at vokse i 60'erne, det var en lille fiskerihavn Cala Ratjada. Den autentiske fiskerihavn stadig eksisterer i dag. Havnen er i dag dog mere en havn fuld af krydsere end den simple fiskerbåde, som det var engang.
Cala Ratjada er det tætteste punkt mellem Mallorca og Menorca, Cala Ratjada årene spillet en vigtig økonomisk rolle på øen. På klare dage kan du nemt sætte grænsen mellem øen Menorca og byen Cuidadella se. Der er en daglig Hidrofoil tjeneste mellem Cala Ratjada og Ciudad Ella.Just ligesom Magaluf og Palma Nova, befolkningen i Cala Ratjada i årenes løb en stor forvandling. Fra oktober til april befolkningen hovedsagelig består af ældre mennesker, der kommer her på grund af det gode klima i det winter.This område Mallorca er berømt for sin forrevne kystlinje og dens mange bugter. Capdepera har en fantastisk 40-kilometer kystlinje med strande, at næsten alle strande tildelt det Blå Flag af Den Europæiske Union. Tjenesten rengøring er berørt, og disse strande er af stor importance.This smukke kyststrækning begynder i Cala Mesquida og slutter i Cala Aguila, og er blevet udnævnt et beskyttet område for fugle. Det er et af de få steder på øen, hvor stranden for at finde fyrretræer.