Can Picafort Mallorca

Can Picafort
Can Picafort: Når en fiskerby, men er blevet en hyggelig feriested. Denne typiske spanske by har noget at tilbyde for alle. Beliggende syd for bugten Alcudia, Can Picafort har en smuk strand. Jagt og fiskeri er en vigtig del af byen. Desuden er der Can Picafort fra en boulevard og et center fuld af butikker, caféer og restauranter. For sportsentusiaster er der en stor go-kart bane, hvor du kan køre. Ligesom crazy Eller foretrækker du løs i en af ​​natklubber? Selvfølgelig kan du også holde det stille og nyde en spadseretur gennem den smukke natur i og omkring Can Picafort. For enhver smag, er, og én ting sikker: i Can Picafort du har tid i dit liv!
Can Picafort er en lille by med ikke mere end to hundrede fastboende. I løbet af ferien, er det en meget travle. Den lille hyggelige by beliggende i den nordøstlige del af Mallorca.

Fra lufthavnen "Palma Saint Joan", er omkring tres kilometer til Can Picafort. Flyvningen tager omkring to timer og femten minutter, og derfra er det omkring 90 minutter, før du når din destination.

Offentlig transport i Can Picafort er også gavnligt. Ofte er der busser, der transporterer dig fra Can Picafort til miljøet. Dette drev omkring to til tre gange i en time. Desuden kørsel taxier omkring du gerne bruge på din destination. Vær opmærksom på, at det kan mislykkes dyrt.
Can Picafort har en masse sjove og specielle aktiviteter. Først, jagt og fiskeri, hvor Can Picafort er kendt for. For en sjov tur, kan du betale et besøg her. Også en tur, hvor du kan holde til. Endnu en tur Fra jagt og fiskeri, kan du gå tilbage på boulevarden. Denne boulevard fuld af butikker, souvenirbutikker, restauranter og barer, indtil distriktet Son Boulo.

Can Picafort har også en stor gokartbane. Rart for dig eller børnene en eftermiddag til at nyde. Børn kan fra fire år karting, og også prisen er ikke så slemt. For 12 € kan du se dine børn ud racing på sporet.

Walking i mirakuløse natur er også muligt Can Picafort. Er du en elsker af naturen og vandreture kan du gå til den store 'Parc Natural de s'Albufera de Mallorca. Dette naturreservat er beliggende i Can Picafort og er let tilgængelig. Rart at gøre ved at lave en tur. Du vil være fantastiske klitter, skove og strande støde på. Denne natur gør øgruppen.

For en særlig båd du sejler sammen med glas bunden båd. Denne båd har et dæk af glas, hvilket giver dig ikke kun de store visninger for dig at nyde, men også længere tilbage blandt jer. Du kan se den undersøiske verden fra den tørre. En dejlig tur til Middelhavet under dine fødder til at se drev.

Så er der den enormt marked, der afholdes hver fredag ​​i Can Picafort. Kunne du tænke dig en spanske marked oplevelse med ægte varme? Så skal du besøge det spanske marked hver fredag.
Can Picafort har masser af restauranter, caféer og barer. På boulevarden og i midten kan du gå i et minut, uden et møde igen. Restauranterne her spænder fra kinesisk til pizza og burgere til is. En anden attraktion er beach club 'Sam Remo. Dette telt er i slutningen af ​​boulevarden og sælger lækre forfriskende is!

De smukke strande i Can Picafort er ideelle. Sammen med det klare blå vand er en garanti for en dejlig strandferie. Havet har en blid skråning, så du kan langt ud i havet. Dette er velegnet til (små) børn. Når du går på, forbi lystbådehavnen og fiskeri, er der også et område med stenede strande. Rart at have en tid til at gå langs her. Du kan også leje strand senge og en parasol. På strandene i Can Picafort Dejligt at slappe af!

Can Picafort er en rigtig ferie for unge og gamle. Byen er ikke for stor, men der er stadig mange ting at gøre og se. Tidligere i denne by var en fiskerby, men det er langt væk. Alligevel er det stadig rart at tage jagt og fiskeri et kig. Dette bringer gamle Can Picafort returnere en smule. I Can Picafort i dag, er sol, hav og sand som nummer et. Den vidunderlige vejr er perfekt til en dejlig strand. Med den afslappede beach senge, du taler med din sunde fornuft!

Desuden summet her i Can Picafort af aktiviteter og attraktioner. Hvor om at gå ind i et af de smukkeste områder på Mallorca? Her finder du smukke haver og endnu mere blændende strande. Can Picafort er alt herlighed, for at gå på boulevarden er også en sjov aktivitet. Alle butikker, souvenirbutikker og terrasser giver dig en rigtig sommerlig føler. Uanset hvad du giver en spansk føler ikke kun en sommerlig føler, men går rundt på markedet. Dette er kun på fredag, og det er rart at slappe af og surfe rundt.

Udover de naturlige og promenade vandreture er også en sejltur, så du kan nyde udsigten. Desuden Ca'n Picafort stadig sjovt muligheder for børn. Der er en stor gokartbane. Dejligt at komme væk til race i denne smukke by.

Can Picafort har sin rolige side, men har helt sikkert natteliv. Der er faktisk flere klubber og diskoteker. Can Picafort har 3 klubber: Charly s, The Papaya Coctail bar og diskotek og The Skau. Disse er åben indtil tidligt om morgenen. Den eneste ulempe er, at drikkevarer er dyr. For resten, føler disse klubber sjovt for unge mennesker, men også for alle andre feriegæster som at have en fest!