Cala Sant Vicenc Mallorca

Cala Sant Vicenc
Lille badeby med krystalklart vand i det nordvestligeKendt i Castillian spansk som Cala San Vincente og mallorcinsk som Cala Sant Vicenc, dette er en af ​​de mindste resorts på MallorcaBeliggende på den yderste nordkyst, Cala Sant Vicenc er en del af den kommunale distrikt Pollenca og er mere eller mindre halvvejs mellem byen Pollenca og Puerto Pollenca. Oprindeligt et fiskerleje, byen Cala Sant Vicenc har flere små bugter med forrevne & dramatiske klipper og klipper. Hovedattraktionen her er ro og samling af små strande.Den udvej er opdelt i to dele ved et klippefremspring, der stikker mellem strandene i Cala Barques og Cala Molins. Én ting at være opmærksom på i Cala Sant Vicenc, er, at hele landsbyen er bygget på stejle bjergsider, og så det er på forskellige niveauer, og der er derfor nogle op ad bakke / ned ad bakke walking kræves.
  
Hoteller i Cala Sant VincencNår du nærmer dig byen Cala Sant Vicenc, den første strand, du se nedenfor vejen er Cala Barques og sidder lige over det er den dejlige 3-stjernede Hoposa Niu Hotel. Hotellet er lige over stranden og har et terrasseret restaurant med fantastisk udsigt. Det 4-stjernede Grupotel Molins er placeret over Cala Molins strand og har udsigt over udvej og ud til havet. Både Hoposa Niu og Grupotel Molins er populære destinationer for par.Cala Sant Vicenc Hotel, væk fra stranden, er et fantastisk sted at bo med alle det faciliteter og nærhed til de smukke mallorcanske udendørs. Komplet med swimmingpool, skønhedsbehandlinger, fitnesscenter og restaurant Dette hotel bryster sig af at skabe gastronomiske lækkerier.Den mest eksklusive hotel i området er det 5-stjernede La Moraleja, som ligger langs hovedvejen ind i byen. Værelserne er meget traditionelt indrettede, og de sætter en ære i deres 1950'erne og 60'erne konvertible biler parkeret i indkørslen. Dette hotel tillader ikke gæster under 14 år, undtagen i månederne juli og august.Cala Sant Vicenc har også mange lejligheder og villaer til leje i sommermånederne, der ofte har en fantastisk udsigt over bugten og de omkringliggende Tramuntana-bjerge. Andre større villaer er spredt mellem vejene fra Cala Sant Vicenc til Pollenca eller Puerto Pollenca og tilbyder en fredelig og rolige omgivelser væk fra de travle byer.
  
Restauranter i Cala Sant Vicenc

 
Med en fantastisk terrasse restaurant kigger over havet, tilbyder Hoposa Niu Hotel lækker Mallorcas fisk og andre retter til meget rimelige priser. Cala Barques Restaurant er lige på stranden og byder på en dejlig udsigt over den nærliggende Cavall Bernat Mountain. Dette veletablerede restaurant tilbyder specialiteter såsom 'arroz a bordo', som er en risret traditionelt udarbejdet af fiskeren, de tilbyder også hummer, skaldyr grill og John Dory, alle frisk fanget i den nærliggende Middelhavet.Med en omfattende liste over lokale vine, serverer Cavall Bernat op det bedste i årstidens råvarer, såsom langsom brændt lam og deres version af Surf'n'turf, den "Mar y montana ', som er kanin med krebs. Den Modesto Restaurant er en charmerende restaurant disket op kød og fisk kogte på brændeovnen og tilbyder det bedste af årstidens frugt fra Mallorca.
  
Forslag til aktiviteter i Cala Sant Vicenc

 
De tre små strande i Cala Sant Vicenc er særlige favoritter til både lokale og turister, der besøger området med Cala Molins, den største af de tre er den hot spot til sommer solbadere. Den mindste, Cala Clara er en stoney stenstrand ikke ideel til solbadning, men er ofte et godt sted at snorkle og finde krabber gemmer sig i klipperne.Strandene i Cala Sant Vicenc med deres krystalklare hav er fantastisk til svømning og afkøling i de varme sommerdage. Der er livreddere på vagt ved både Cala Molins og Cala Barques. Den udvej af Cala San Vicente er helt åben og kan blive udsat for vind og høje bølger i dårligt vejr og storme. Det er derfor ikke muligt at svømme på disse dage, men passende advarsler er angivet og overvåges af livreddere.Dykning i området Cala Sant Vicenc er enormt populære, og der er udflugter her de fleste dage i højsæsonen. De undersøiske klippeformationer er perfekt til at udforske den undersøiske økosystemer. Mange af de dyk her er velegnet til begyndere, da dybden er omkring 12m, og det er et spændende sted at have din første dyk. Fisk, der kan findes her nævnes rabbitfish, scorpionfish og wrasse. De fleste dykning virksomheder er baseret i nærliggende Puerto Pollenca med to er placeret meget tæt på hinanden på gaderne bag marina, en på Carrer Verge del Carmen og de andre Carrer de Magallanes.Cala Sant Vicenc er en populær destination for vandrere på grund af at det nærhed til nogle fantastiske vandreruter i det nordlige Mallorca. Området mellem Cala Sant Vicenc og Puerto Pollenca er en indfødt hjem til sorte gribbe, og er et fantastisk sted at spotte trækfugle. Nogle fugle fundet i Mallorca er vanskelige at få øje på i andre dele af Europa, og dette er grunden til dette ø i Middelhavet er et hot spot for ornitologer. Fugle som du kan se her nævnes Eleonora s falke, vandrefalke, mursejlere og nattergale.Shopping i Cala Sant Vicenc er temmelig begrænset til turist nærbutikker og der er også noget marked her. De nærmeste supermarkeder er på Ma-2200 (vej fra Port Pollenca til Pollenca) hvor der er en Lidl, og Eroski placeret ved siden af ​​hinanden. Hver onsdag formiddag et marked er afholdt i Puerto Pollenca, som sælger årstidens frugt, grøntsager, oliven og lokale pølser samt tøj, tasker og souvenirs. Søndag morgen er der et marked afholdt i Pollenca som også sælger lokale råvarer og souvenirs.