Snorkeling på Mallorca

Snorkeling på Mallorca
Den robuste nordlige Mallorca udstråler sin egen charme. Cala Sant Vicenc, nordvest for Pollença, er ofte ramt af storme og høje bølger typiske for Middelhavet. I dag skal vi til Cala Molins til snorkel, det regner en smule, så det er ikke en klassisk strand dag.

Næppe med hoved under vandet Vi ser en skole hav djævle, de er ikke bange, og de ​​svømmer mod klipperne. Klipperne er dækket med anemoner og hav mos. Klippen er fuld af små huller, en ideel gemmested for mange andre fisk soortigen herunder blæksprutte. Vi ser stribet brasen, wrasse. Hvad er en fantastisk rigdom af flora og fauna, og kun få meter fra stranden, klipperne, og der er næsten ingen.

Vil denne arv ringen selv oplever også: tage motorvejen til Sa Pobla via Pollensa til Cala San Vincente. De første to fag kan du venstre side (Cala Barques, Cala Clara) følge ruten til Cala Molins.

Der findes alternativer: Hvor kan jet den bedste snorkling Mallorca?. Find et sted så langt væk fra turist-centre og strande. Meget velegnet er Estellencs Cala, Cala Santanyi, den Calo des Moro og Cala Mondragó i Santanyí og klipperne af Llucmajor