Porto Colom

Porto Colom
Beliggende på den østlige kyst af Mallorca, og en af ​​de store charme af øen. Porto Colom, har altid været en unik destination for turister. En naturlig skabelse, der nu er hjemsted for 4.000 mennesker, på trods af en fordobling af befolkningen i sommermånederne. Kategoriseret som en populær destination for turister og en stor symbol på stolthed for de lokale beboere i Porto Colom. Udviklingen af havnen begyndte i det attende århundrede som et fristed for både, men fra 60'erne, adskillige hoteller og lejligheder bygget. I dag, Porto Colom stadig tradition og naturlig skønhed bevaret, selv om det er tilpasset til turistindustrien at støtte. Bekvemmelighed besøgende


Porto Colom er en rolig landsby på den sydøstlige kyst af øen Mallorca. Det er beliggende i en stille bugt, og ifølge de historier fødestedet for Columbus. Turister kan nyde deres velfortjente hvile. Tag en tur langs havnen eller den gamle del af landsbyen.
Den smukke by Porto Colom ligger omkring en stor bugt og er en af ​​de bedste naturlige jagt og fiskeri havne i Mallorca. Porto Colom er en af ​​de mest maleriske landsbyer på øen. Fyret, der blev bygget i 1860, pryder kysten og fuldender billedet.