Naturisme i Mallorca

Es Trenc
Øen Mallorca er et paradis for nudister. Stadig høre folk sige, at naturisme ikke er tilladt i Spanien. Men der er masser af muligheder for at få nøgen til tan selv og svømme. Allerede på det tidspunkt Franco, der var naturisme, locals nød friheden til Es Trenc.Naturiststrande i Mallorca: Calla Fornells / Gaia Majo, placeringen af ​​denne bugt er ideelle, både tæt på Paguera og Palma. Bare en gåtur på omkring 30 minutter gennem skoven bringt dig til dette ideelle sted at solbade og svømme nøgen i isolation. Den flade strand er helt omgivet af træer, i den sene eftermiddag skygge vil dominere. Der er en behagelig hvile. Der er desuden en stenet plateau, hvor man kan nyde solen på din hud. Till solnedgang Plateauet har flere klipper, bag hvilket man kan trække sig tilbage. Så længe bugten er svært at finde i bil, og kun kan nås, er det stadig nok den eneste reelle forbeholdt naturister.
Stranden er velegnet til familier med børn, fordi vandet er meget flad og lavvandet, kan man meget vel her spiller i vandet. 

Es Trenc Mallorca


Stranden i Es Trenc ligger i nærheden af ​​Colonia de Sant Jordi er et af de mest berømte strande i Europa. Med sin hvide sand og turkise vand, han giver mange besøgende følelsen af ​​en caribisk stemning, selvom træerne mangler. Især for fans af den nøgen strand er Es Trenc takket være afsides beliggenhed og enorme mængde meget populære. Hvem ønsker i løbet af sin ferie nøgen svømning og solbadning behov for Es Trenc, selv naturister ofte beslutter at droppe deres tøj og nyder friheden på stranden i Es Trenc. Playa es Caragol er kun tilgængelig ad søvejen eller ved hjælp af en lang tur over klipperne. Men det er det værd. Folk der synes ensomhed foretrækker elske dette paradis. Mange vacationers forsøg her i denne smukke omgivelser, ofte for første naturisme. Her har du naturlige strande, langt fra civilisationen. På Playa es Caragol ingen kan skjule at spionere. Naturister Dette er Playa es Caragol ideelle for begyndere.