Porto Colom Mallorca ferier

Porto Colom
Porto Colom traditionel beach resort på østkysten af ​​Mallorca. Denne fiskerlandsby, når port til Felanitx, blev opkaldt til ære for Christopher Columbus, der siges - uden mange beviser - for at være blevet født her. Populære med mallorcanske og spanske besøgende og sæt inde i en dyb naturhavn, Portocolom stadig har fornemmelsen af ​​en lille fiskerihavn med bådene omkring kajen og pastelfarvede huse foring Waterfront, hver med sin egen bådebro.Indtil slutningen af ​​det 19. århundrede Porto Colom havde travlt levere vin til Frankrig. Den Felanitx distriktet er berømt for sine vine, der dyrkes i PLA & Llevant vinmarker. Men da phylloxera dræbte vinstokkene lige før det 20. århundrede, Portocolom rolle som en havn mindre, og det er først for nylig opdaget et nyt liv som en fredelig turiststed.Den mest populære strand i Portocolom er Cala Marcal, som ligger syd for marinaen og landsby. Det er en blå flag strand med meget bløde sand og vand, der er temmelig lavvandet og som gradvist dybere. Andre strande rundt i området nær havnen er S'Arenal Grand og S'Arenal Petit, som du finder på halvøen ser tilbage mod Portocolom. Lidt længere væk er strandene i S'Algar i nord og Cala Sa Nau i syd.Den nærliggende by Felanitx var fødested for kunstneren Miquel Barceló, der har international berømmelse for at skabe installationen på FN Palace of Nations i Genève i mødesalen for menneskerettigheder og Alliance of Civilizations.Portocolom er hjemsted for TriStar Mallorca triathlon. Det generelt tiltrækker over 600 deltagere og finder sted i april over to afstande på enten 111 km eller 55,5 km.Når opholder sig i Portocolom er det en rigtig god idé at leje en bil til let få omkring nogle af de andre fantastiske områder i øst - du kan besøge naturparken Mondrago eller den smukke sandsten landsby Santanyi.
  
Hoteller i Porto ColomThe Hotel JS Cape Colom ligger i maleriske klipper, som læ hotellet og tilbyder en fantastisk udsigt over havet. Hotellet tilbyder også en spa med sauna, jacuzzi og fitnesscenter. Hotellet accepterer kun gæster over 18 år men deres søster hotel JS Es Corso tilbyder familiebolig. JS Es Corso har en stor swimmingpool, tennisbaner og legeplads.El Vistamar Hotellet er en del af Ola Hotel kæde, som også voksne kun indkvartering. Kun en kort gåtur fra stranden og med en fantastisk udsigt over havet har dette hotel moderne indretning, spa og wellness center, herunder massagebehandlinger og to store terrasser til solbadning. Den Ola hotelkæde også ejer Cecila Aparthotels en kort gåtur fra den største strand i Cala Marcal i Portocolom. Der er en stor swimming pool og solbadning område i midten af ​​komplekset. Værelserne er meget enkelt indrettede med den største med plads til 2 voksne og 2 børn, de fleste andre værelser give plads nok til 2 voksne og 1 barn.HPC Hostal i Portocolom er et charmerende hotel, hvor værelserne er indrettet med en slags Beachy tema. Den hostal har også en cocktailbar, restuarant og en vinbutik.Beliggende i den fjerneste ende af byen, Hotel Bellevue Belsana er et roligt hotel med udsigt over bugten og resten af ​​byen. Hotellet tilbyder en bar ved poolen og er en kort afstand fra mange fantastiske strande og Calas i området.Specialiseret i dykning, er Hotel Bahía Azul er et venligt, familiedrevet hotel. Dette lille hotel tilbyder bådtransport til dykkersteder og uddannelse fra begynderniveau. Dette hotel er beliggende nær slutningen af ​​bugten langs Ronda Creuer Balea.
  
Restauranter i Porto ColomSa Llotja er en af ​​Porto Colom fineste restauranter og ligger ved byerne marina. Serverer frisk fisk og mallorcanske kødretter Restauranten tilbyder både 'a la carte "og også en ugentlig menu af kokkens tilbud.Den Florian restaurant langs Calle Cristobal Colón tilbyder også de friskeste fisk og kød fra Mallorca i et venligt og imødekommende miljø.Langs hovedvejen er Carre Vapor Santueri ind i Portocolom strandpromenaden den beskedne og traditionelle restaurant Es Pamboliet. Her de tjener op traditionelle paellaer og pa amb Olis og andre traditionelle mallorcanske retter.Både Carrer Pescadors (fiskerhus street) og Carrer Cristofor Colom har mange restauranter, herunder Celler Sa Sinia som har været betjener måltider i Porto Colom i mange år. Restauranten Colón er en meget venlig og imødekommende restaurant med en fantastisk atmosfære.Længere væk fra den vigtigste havn er restauranter i Bassa Nova Cala på Ronda Creuer Balea såsom Restaurant Ses Portadores og Es Retorn restauranter.Hvert år Portocolom fejrer Fira Gastronomica D'es Pop løbet den sidste weekend i juni. 15 restauranter i hele byen deltager og tilbyde deres fineste gastronomiske lækkerier, som omfatter 'pop' betyder blæksprutte på catalansk.
  
Forslag til aktiviteter i Porto ColomDen største strand i Portocolom, Cala Marcal er en blå flag bedømt strand, der strækker 500m langs strandpromenaden til den sydlige del af byen. Stranden er ideel for familier som sandet skråninger i havet, og så der er masser af plads til børn at svømme og lege.Scubadiving er en meget populær aktivitet i Portocolom og Mallorca Diving Skolen tilbyder PADI kurser og guidede dyk omkring de smukke Calas i det østlige Mallorca. Andre aktiviteter skolens tilbud er kajak, paddleboarding, snorkling og hule udforskning. Den dykkerskole ligger langs en af ​​de vigtigste gader Calle Pescadors.Fordi Kystlinjen er hjemsted for så mange smukke, men isolerede bugter og strande, overveje at tage en båd tur til at udforske Mallorca fra havet. Den klare hav er fantastisk til snorkling også.Porto Colom vært det lokale frugt-og grøntsagsmarked sammen med souvenirs og andre producere hver tirsdag og lørdag hele året. Den større by Felanitx værter markedsfører hver søndag.Hvis du kan lide vin, hvorfor ikke besøge nogle vingårde i området? Den Pla y Llevant region er på dit dørtrin og der er flere vinmarker er åbne for offentligheden for smagsprøver og rundvisninger.Lige uden for Portocolom er Vall D'or Golf Club på carratera Cala D'Or. Den golfklub har også en pulje, driving range, padelbaner, restaurant og solterrasse. 18 huller af golf koster 112 € i højsæsonen og et Padel sagsomkostninger € 15 for 1 time.Porto Colom største historiske attraktion er Naveta. Dette er en forhistorisk gravplads, hvor der er tegn på liv går så langt tilbage som 2000BC. Andre seværdigheder i området omfatter Sanctuary of Sant Salvador og Santueri Slot. Lidt længere væk er nogle spektakulære hulesystemer - mod nord, kan du prøve Coves des Hams eller Cuevas del Drach, både i Porto Cristo.
  
Natteliv i Porto ColomOpkaldt efter Fidel Castro, Fidel Club er en af ​​Portocolom fineste sene barer. Her kan du slappe af og nyde cocktails, mens forundres over de originale for bygningen. Det har en afslappet atmosfære og er placeret langs hovedvejen i byen, Carrer de Cristóbal Colón. La Costa på den anden side af byen har en stor åben terrasse over ser Calas. Baren har et omfattende udvalg af cocktails og serverer også middag tidligere på aftenen. La Costa er beliggende på Calle de los Sivines.Den Rockin 'Matxin Festival har været vært i Portocolom for de seneste to år. Afholdt i slutningen af ​​juni er det funktioner lokale mallorcanske rockbands tager på scenen