Mallorca chauffør bog direkte med Ryanair

Fra starten hjemme i Danmark til ankomsten til hotelhalen på Mallorca - på Ryanair kan man nu reservere den komplette ankomst og afrejse.

Flyselskabet har begyndt at tilbyde "Ryanair overførsler" på fredag. Den nye booking platform til forfremmelsesmuligheder i samarbejde med Cartrawler giver Ryanair kunder et udvalg af transportmidler såsom taxi, chauffør bil, bus, remote bus og tog på Ryanair. com hjemmeside for at bestille.

I praksis kan du for eksempel kun gøre det klart for hans flyvning til Palma og derefter resten af ​​transporten. så tilgængelig, afhængigt af transportform, en chauffør i lufthavnen, holde op et stykke papir med navnet på kunden og tager det til den ønskede destination.

Greg O'Gorman, ansvarlig hos Ryanair for ekstra ydelser, sagde: "Vi er begejstrede for lanceringen af ​​Ryanair overførsler, vores nye booking platform til forfremmelsesmuligheder i samarbejde med CarTrawler, vi tilbyder vores 129 millioner kunder den største og billigste valg. på transportmidler. "

Hvis det var den seneste tilføjelse i rækken af ​​forbedringer af kundeoplevelsen som en del af "Altid Getting Better" program af Ryanair.