Efterårsferie Mallorca

I Danmark er efteråret begyndt. Dagene er kortere, vejret er mere regnigt og ustabilt. Hvis du vil undslippe denne vejrskift og ikke engang tror, ​​at vinteren ligger lige uden for døren, skal du bestille en tur til Mallorca og benytte lejligheden til at genoplive de sidste solstråler i året.

Temperaturerne er mellem 20 og 25 grader Celsius indtil slutningen af ​​oktober og solen er fuld. Svømning ved en vandtemperatur på 22 grader Celsius er selvfølgelig muligt. Strandene er ikke længere overfyldte, og du kan endda finde nogle forladte bugter. Noget der syntes umuligt for to måneder siden. Priserne på flyvninger er også faldet kraftigt. Du kan overveje flyvetiden selv for en weekend. Hotellerne har ofte gode tilbud til lavsæsonen.
Specielle tilbud til en luksus efterårsferie findes på Iberostar.com. Hvis du vil leje en bil, vil du også blive forbløffet over de meget lavere priser end i højsæsonen.

Efterårsaktiviteter på Mallorca.
Mallorca har ikke kun utallige smukke strande, men også et varieret landskab. I efteråret er det ideelt til at gå eller udforske øen på cykel. Selvfølgelig kan du ikke springe over stranden.
Et besøg i hovedstaden Palma må helt sikkert være på programmet. Ud over de mange butikker inviterer den lange promenade dig til at gå på vandreture. Nyd den smukke solnedgang og de mange kulinariske lækkerier. Om efteråret er der også et stort kultur- og kunstprogram, der tilbydes om aftenen.
Hvis du nyder efteråret ferie, er en tur til Palma Aquarium en god ide. Hajerne og rug er taget kl. 13.00 og 14.15.
En tur til La Granja er også en oplevelse for unge og gamle. Ved siden af ​​et museum, hvor du kan lære meget om Mallorca, men også over skuldrene kan man se på forskellige håndværk på øen. Ud over restauranten kan mallorcanske delikatesser i butikken smages fri, men også købt.

Mallorca har meget at tilbyde hver sæson, i efteråret er indbyggerne på øen ikke så spændte. I restauranterne vil du bemærke, at tjener har mere tid, og du vil bemærke det i operationen.
Hvis du aldrig har besøgt Mallorca i efteråret, er det tid til at gøre det.